En ny höst

Idag håller jag på med mycket projekt här hemma och på min dator. Då ramlade jag över en film som jag spelade in i december 2014. Som ett tack till mina kunder för det gångna året. Mitt andra år som heltidsfotograf var till ända och det hade varit ett bra år! Jag var i ett lyckligt summeringstillstånd. Här kan ni se den filmen:

Fast forward till aug 2018.

Det är inte slutet av december just nu utan mer slutet på den här sommaren. Men jag är gammal lärare och hösten inspirerar mig! Hösten är tiden då jag laddar om och ser fram emot planer och projekt som ännu inte har manifesterats. Varje ny höst fungerar för mig som Nyårsafton för de flesta andra.

Några saker jag ska ta tag i och genomföra denna höst är:

  • Lansering av Amningspodden.
  • Mingelevent med andra företagare i babybranchen.
  • Exclusive Baby Shower. Ett event för förstagångsgravida.
  • Slutförande av min webbkurs för nya fotografer.
  • Lansering av Sitter Sessions.  Ett nytt fotpaket för alla föräldrar med små “sittare” på 7 månader, som aldrig kom på nyföddfoto

 

Mina personliga mål är också ganska ambitiösa.

Jag ska starta med muskelträning, ganska intensivt. Målet är att skapa en ny kropp som ska bära mig in i framtiden med styrka och energi. Det känns spännande! Jag har samlat bilder på Pinterest av äldre kvinnor som har tränat sig till fantastiska kroppar! Det inspirerar mig verkligen!

Så jag hoppas att sommaren har varit bra för dig också och att du ser fram emot en höst med inte bara mörkare dagar och lägre temperaturer utan även tid för att göra börja göra idéer och drömmar till verklighet!

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *