En bebis om dagen

Nu är det bråda tider i studion! Praktiskt taget en bebis om dagen i ett par veckor blir det nu. Sommartider är verkligen bebistider!

Och vilka berättelser dessa föräldrar har med sig!

Häromdagen var det ett par här som hade fått en dramatisk början på sitt föräldraskap, med en liten bebis som blev återupplivad tre gånger det första dygnet! En annan mamma hade varit tvungen att vänta kvar på sjukhuset förbi vårt första fotodatum pga av för låga blodvärden. Hon hade förlorat mycket blod vid förlossningen.

Ett annat par var bara överväldigade i allmänhet när de kom. Lilla bebisen (en vecka gammal) hade totalt bajsat ned två klädbyten på vägen till mig och dessutom krävt en extralång matning. Sånt skapar också stress. Om än inte direkt livshotande. Men jag ömmar verkligen för dem också. Deras lilla unge var hett efterlängtad, efter 4 missfall.

Så är det i en nyföddstudio. Ingen bryr sig om att prata om vädret eller Stockholms bostadspriser här. Här handlar det om livet – mitt mellan ögonen! Och inte alltid så dramatiskt förstås. Men ändå. Dramatiskt på sitt sätt. Speciellt om det är första gången man kliver genom portalen till livet som förälder.

Wow! What a ride!

Här ligger lilla fotomodellen på fotografbröstet och väntar på att åka hem, medan föräldrarna packar ihop.

 

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *