Resfeber

Jag har alltid haft resfeber och den gör att jag har en molande känsla av rastlöshet i mig när året börjar. Den avtar när jag bokat min första resa. Och försvinner först när jag bokat min andra. Och då vet jag förstås att jag har det väldigt bra som kan ordna för mig på det här sättet. Inte alla kan räkna med två resor per år. Eller ens en enda.

Så jag är verkligen tacksam.

Men jag reser inte lyxigt. Boendet kan vara väldigt enkelt. Det jag lägger pengar på är mat och upplevelser. Och där kan man ändå komma undan ganska billigt också om man anstränger sig lite.

Just nu är jag i Marrakech med min dotter. Det är verkligen en helt annorlunda upplevelse än vad jag varit med om förut. Det finns visst turistkänsla i vissa ögonblick och på vissa platser men … i övrigt rör man sig MITT I vardagslivet här. Det är sådant jag längtar efter när jag reser.

Det hjälper till att jag kan prata franska. Och eftersom jag egentligen är mitt i en period då mitt event för gravida (Exclusive Babyshower) borde marknadsföras som mest så hjälper det till att det finns wi-fi. Även i Marrakech. Jag har förberett  automatiserade inlägg och sedan sköter jag resten live. Det känns fantastiskt praktiskt!

En del ställen jag har besökt har varit upplevelser jag inte ångrat men jag ändå känt att det har räckt att besöka en gång. Men Marrakech kommer jag tillbaka till. For sure!

Liknande mitt nya golv i gästtoaletten – och min dotter

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *