Sportlov

Follow my blog with Bloglovin

Den här veckan har jag lämnat luckor i schemat så att jag kan hänga med min tonårsdotter. Det är sportlov.

Jag fick Emma när jag var 41 år och jag anser att hon är en fantastisk bonus i mitt liv. Det är inte helt självklart att det blir barn, när man börjar försöka sent. Som många vet.

Vi tillbringade 2 dagar i början på veckan på Hasseludden, Yasuragi. Jag åker dit ganska regelbundet (om än inte så ofta) eftersom det är ett av de få ställen jag vet som får mig att verkligen gå ned i varv. Jag njuter av de varma baden och ljuset.

Men nu var det ombyggt. Nästan helt ombyggt. Det stora ljuset i poolrummet är borta och det kändes lite som att simma i en bunker.  Fler funktioner har lagts till i rummet och de var inte helt fel men jag kunde inte skaka av mig bunkerkänslan. Tyvärr.  Det var ändå två fina dagar med Emma och vi fick mycket tid att prata.

Och idag lyxade vi med frukostbuffé på Grand Hotell. Det är vackert och gott och lugnt och skönt. Varje år höjs priserna. Nu börjar det blir lite på gränsen till för högt (355 kr) men än så länge är det värt det. Och toalettbesök efter maten är ett måste! Lyxtoalett. Because we’re we’re worth it!

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *