Exclusive Babyshower 2018

Så har jag gjort det igen! Exclusive Babyshower, ett event för gravida.

Första gången var 2016 och jag blev förvånad över hur bra det gick den gången! Mycket på ren tur. Förra året funkade det inte att få ihop det men så bestämde jag mig för att detta år bara skulle det bli av!

Jag anlitade min dotter och hennes kompisar till extra hjälp med ballonguppblåsning och mycket annat och fina Monika från The Creative Ant hjälpte mig med att dekorera rummet. Utan dem hade det aldrig gått! Jag hade lärt mig en del från förra gången som jag hade nytta av nu och trots att det blev en ganska kort marknadsföringstid (pga av att lokalen fastställdes sent) så såldes tillräckligt med biljetter för att det skulle bli en bra fest.

Jag hade med några få men perfekta företag som sålde produkter i lokalen och en del som sålde tjänster. Allt relevant för gravida kvinnor. Och jag är så tacksam för föreläsarna som också kom och levererade riktig kvalitet!

Benita Jonsson var en av de inbjudna gravida och hon skrev så fint om eventet på sin blogg: https://bonusmammans.com/2018/11/30/exclusive-babyshower/

Jag är så glad att alla var nöjda! Nästa år kör vi igen!

Elisabeth Hjärtmyr, Amningswebben, pratar om amning

Paulina Gunnardo, från Ditt Barn och Du

Anna Xavier och Patricia Alvarado

Fina amningskläder från Mama Basics

Tårtor från VA Cakes

Ljuvliga kläder från Leissa Design

Haleh Amiryarfar från Vasamamma 

En gåva till kalaset från God Dryck

Meggie, Rosa, Channa och Emma. festhjälp

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *