Sömnlös

Här sitter jag och dricker thé klockan 01.30 på natten.

Jag glömmer att jag på senare år inte kan dricka kaffe för sent. Eller äta för sent. För då har jag svårt att somna.

Det är irriterande.

Men det är kanske inte hela problemet. Jag ligger där och tänker också. Ett enda virrvarr av tankar och undringar som inte leder någonstans. Så till slut går jag upp och försöker lugna ner mig lite. Dricka en kopp the. Titta på “fire places” på Pinterest. För en sån är nästa stora grej att bygga här hemma.

just nu känns det som om jag läcker energi. Inte håller mig riktigt samman. Inte är centrerad. Fokuserad. Jag märker att mitt schema ibland blir invaderat av sådant jag inte egentligen hade valt själv att lägga tid på. Det känns frustrerande och till och med lite ledsamt. Varför tillåter jag det?

Bara för att det finns en oplanerad lucka i kalendern så innebär det inte att vad som helst får komma och fylla upp den. Men så blir det ibland. Ganska ofta på sistone.

Det här måste jag verkligen göra något åt. Jag har så mycket egna planer och projekt som kräver tid, men som jag inte har satt igång med ännu. Då blir det svårt att skydda tomrummen i kalendern. Och på så sätt skjuts starten för mina egna drömmars skapelser allt längre fram.

Det får vara slut på sånt nu. Det är hög tid för mig att vara min egen projektledare och värdesätta min egen tid som high value real estate.

Se där. Jag tror minsann att jag har formulerat årets nyårslöfte!

Du får gärna låna det, om du vill.

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *