Höst & Halloween

 

Nu står vi på startlinjen till vinter 2019 och jag måste säga att den här hösten har bara rusat förbi! Jag vet inte vart september tog vägen! Swish, bara! Är det ett ålderstecken? Eller är det bara så att livet ibland funkar exakt på det sättet om man inte tar en paus och ser sig om lite.

Jag har haft en bra höst tycker jag. Kreativ på ett sätt och lite trög på ett annat. Jag alltså. Jag har känt mig lite trög med att ta tag i de projekt jag verkligen ville och såg framför mig. Det är ju aldrig roligt att tycka att man inte lever upp till sin POTENTIAL. Men efter lite självrannsakan bestämde jag mig för att ibland är det OK att bara flyta på. Låte saker vara som de är just nu, ett tag. utan att hela tiden hetsa mot nya utvecklingssprång. REFLEKTERA lite. Utvärdera. Vila inför nästa projektstart.

Så har jag tänkt.

Och sedan tog jag tag i något jag har velat länge. Jag började äntligen uppdatera min hemsida! Ändra tema. Ta lite nya bilder på mig själv som jag kan använda här och där. Uppdatera gallerier och tänka nytt runt hur jag vill nå ut med information om vad jag bäst kan erbjuda. Det är verkligen kul men det går inte snabbt. JAG har länkar som inte leder någonstans riktigt än men jag försöker hålla mig lugn och ta en sak i taget. Om ett par dagar ska den vara helt klar.

Då går jag vidare i listan.

Men idag är det Halloween och eftersom jag är hemma med ett halvamerikanskt barn på höstlov så har vi en del att göra idag. Och ikväll. Vi har en plan. En stor procent av planen består av socker. Men det är OK. I’m game.

Happy Halloween!

 

 

 

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *