Nyföddfotografen # 13 -gravidfotografering och porträttmontering

Jag startade dagen hos tandläkaren idag och det är väl inte min favoritsak att ägna mig åt, men ett nödvändigt ont. Men allt såg bra ut. Nu dröjer det tills jag ska dit igen.

Sedan blev dagen bättre. My kom till mig idag med två av sina kompisar och en sminkös/hairstyleproffs! Det var kul att ha dem alla här och My är vacker som en dag! Det är inte så ofta som mina gravida kunder har med sig någon som fixar smink och hår innan fotograferingen men My förklarade att hon helt enkelt ville ha det så bra som möjligt och “Jag kan inte sminka mig.” Bra beslut!! Hannas hemsidan hittar du här: Revell Makeup Artist

Efter fotograferingen gjorde jag klart alla mina monteringar så att alla kunder från förra månaden kan komma och hämta sina kassar i helgen. Då är jag i studion en hel del, eftersom jag ska ha bildvisningar för denna månadens kunder. Jag försöker samla ihop alla visningar under en viss period för att få lite ordning på mina beställningar till mina egna leverantörer. Det funkar väldigt bra.

En bildvisning är när mina kunder kommer och ser alla bilder via en projektor på väggen, i studion. Det är så bra att använda projektor eftersom då kan de se alla bilder stort och jag kan även visa i olika storlekar genom att hålla en vit skiva i strålen från projektorn. Allt för att det ska bli lättare för mina kunder att ta beslut om vad de vill köpa, och i vilken storlek.

 

 

Fint med lite fläkt i håret
My hennes kompis, båda gravida
Hanna – make up och hår

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *