Jag vill ha ett badkar!

Jag bor alldeles förträffligt bra!

Vi hyr en 4:a vid Odenplan för ett mycket humant pris och det är ju inte så att det kryllar av hyresrätter i innerstan.

Det är lite slitet men vi målade om när vi flyttade in för över 10 år sedan. Jag gillade lite färg på väggarna och var jättenöjd med den beigegula färgen jag hittade. Varmt och mysigt.

Men så gick de där 10 åren och en dag var det lite svårt att ignorera hur det återigen började se lite väl skabbigt ut. Och snickerierna hade inte målats alls på länge. Innan vi ens flyttade in.

Men NU är förändringens tid inne!!

Jag vet vilken skatt vi sitter på med den här lägenheten, men jag vet också att den inte lever upp till sin fulla potential.

Så renoveringarna har börjat!! Jag kommer att visa mer av det vi gör i flera inlägg men idag hettades drömmen om ert badkar upp rejält! När jag hittade ett som verkade vara smalare än andra.

Dörröppningen till badrummet är så smal att bara ett grunt badkar går in och jag vill riktigt kunna sjunka neeeer bland bubblorna och njuta. Jag trodde att jag hade hittat ett badkar som skulle passa men dörröppningen är helt enkelt för smal även för detta så att … vi måste nog ta fram stora sågen till slut.

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *