Det tar tid!

 

Om man ska ge sig på ett projekt som är mer än bara en punkt på en att-göra-lista så får man vara beredd på att det verkligen tar tiiiid. Och ibland förstår man inte förrän efteråt precis hur mycket tid det handlar om.

Ett hett tips är att avsätta ett par dagar (eller en längre tid) då man jobbar bara på denna uppgift. Har man inte ett par dagar tillgängliga i kalendern så får man planera in arbetet längre fram, då det finns ett sådant block av tid. Det är alltså det ultimata sättet. Jag å andra sidan försöker använda de luckor som ibland uppenbarar sig och så blir det istället sena kvällar, när dagen plötsligt tar slut.

Jag upplever precis det precis just nu, när jag försöker lära mig ett helt nytt tema och designa upp min nya blogg i den. Jag som är glad att kunna verktyget Word Press ganska bra finner mig plötsligt famla, prova, ta bort, googla, uppgradera, och leta… i flera timmar. Jag vet att jag har det lättare än många andra men just nu känns det lite motigt. Så hur ska inte alla de känna som inte kan Wordpress alls! Stackars, stackars! Jag kan ju i alla fall bygga mina egna hemsidor!

Den här helgen har vi besök från USA och jag gör turistsaker med dem och vill visa upp fina Stockholm lite. Men jag vill ju också göra det här! Så nu filar jag vidare medan resten av huset sover.

Imorgon – SKANSEN!

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *