Statistik

Jag är verkligen inte en av dem som nu kallas influencers. De som följer mig gör mig väldigt lycklig men antalet är inte i närheten av de siffror som toppbloggarna kan ståta med. Den HÄR bloggen har jag just startat och den har mycket blygsamma siffror på statistiksidan men jag har ju en annan site, ett annat hjärteprojekt – MAGPODDEN.

När jag startade den för ett par år sedan var det med syftet att göra vanliga kvinnors berättelser tillgängliga att lyssna på. För de som kanska var i samma situation. Eller skulle bli. Blivande och nuvarande mammor, som jag säger på podden.

Jag har inte marknadsfört podden speciellt mycket utan bara matat på med innehåll. Jag köpte en annons i en nischad bilaga i SVD första året, men efter det – ingen betald marknadsföring alls!

Första året lade jag ut ett nytt samtal nästan varje vecka. Detta år gör jag det när jag hinner. Men eftersom jag är uppe i över 100 samtal nu, så verkar det inte spela någon roll. Det finns alltid något att lyssna på om man nyligen upptäckt Magpodden. Det är i alla fall så jag tror det fungerar.

För fler och fler besökare hittat till Magpoddens hem på webben (www.magpodden.com). Bara av sig själva! Jag minns att jag tänkte i början att 10.000 unika besökare per vecka vore en dröm. Det var ett första mål jag satte upp. Och nu verkar det inte vara alltför avslägset. Det känns verkligen roligt!

Så TACK alla ni, som har hittat fram och som lyssnar! Verkligen. STORT TACK!

 

statistik den 28 nov 2017

 

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *