Rekvisita – nya bakgrunder

Jag känner en passionerad och väldigt duktig fotograf som har många, många gånger fler rekvisita, kläder, bakgrunder och annat än de flesta andra fotografer här i Stockholm. Det är hennes “grej” och det gör att hon kan skapa olika häpnadsväckande, konstnärliga porträtt. Hennes senast uttalade bevingade ord var “Man kan aldrig ha för många bakgrunder”.

Jag, däremot, har alltid haft ganska sparsamt med rekvisita men jag tycker mycket om det jag har och många saker är ganska unika. Så jag har varit nöjd i alla fall.

Men nu har jag skaffat mig ett par nya bakgrunder (hör och häpna)! Jag slog till och köpte två stycken som ser ut som sänggavlar. Jättefina! Lite otympliga är de, eftersom de har printats horisontellt och det kan vara svårt att hänga dem platt om man inte har en riktigt lång stång. Men när jag får till det blir det jättefint!

Jag inbillar mig att de passar bäst till fotograferingar med lite äldre barn. Kanske ser de för stora ut bakom en liten nyfödd? Jag är i alla fall jättenöjd med mina köp! De passar min stil perfekt och ser verkliga ut. Här ser ni exempel.

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *