Nytt år – nya gallerier!

Idag sitter jag och tar tag i saker.

Jag har ett aktivt Instagram och jag har ett par temahemsidor med en del uppdaterade gallerier. Men på min huvudhemsida (www.bergmanhughesimages.com) är gallerierna rent av SORGLIGT eftersatta! Jag har porträtt där som är 4-5 år gamla. Det kanske inte låter som ett problem men det är det.

Man utvecklas hela tiden som fotograf. Man skaffar ny rekvisita, kommer på nya saker, ändrar ljus. MYCKET hinner hända på 4 år!

Så idag sitter jag och tar tag i den här punkten på min att-göra-lista. Jag ska börja med att ta bort allt och sedan lägga upp porträtt endast från 2017. Och sedan ska jag se över om det finns några favoriter från möjligen 2016, som är annorlunda än de från förra året. Då kan de få hänga med ett tag till i gallerierna.

Det är ju viktigt att alla som kommer in på min hemsida och söker fotograf vet vad de får också. De ska kunna se precis vilken stil jag har för att kunna ta ställning till om det är något man tycker om.

Jag älskar faktumet att alla fotografer, TROTS att man kanske delar genre, är något olika i sin stil. Trots att det vimlar av fotografer här i Stockholm (om än inte så många som är specialiserade på nyföddfoto) så finns det kunder till oss alla. Så om man bara fortsätter att styla och fotografera på det sätt man själv tycker om så hittar kunderna fram!

Och om man inte beter sig som en idiot så kommer de tillbaka.

Snart är gallerierna klara. Nyföddfoto och Gravidfoto. Sånt jag älskar.

 

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *